Iceberg Sibiu-Producator camere frigorifce si vitrine frigorifce - Aer Conditionat-Producator Camere Frigorifice-HORECA

SISTEME FRIGORIFCE SI CLIMATIZARE SIBIU
PRODUCTIE CAMERE FRIGORIFCE
PRODUCEM CAMERE FRIGORIFCE ORICE FORMA SI ORICE DIMENSIUNE
ECHIPAMENTE HORECA
ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU HOTELURI SI RESTAURANTE
PIESE SI ACCESORII
PIESE ORIGINALE PENTRU INSTALATII FRIGORIFCESI CLIMATIZARE
CLIMATIZARE SI VENTILATIE
ECHIPAMENTE DE CLIMATIZARE CU INSTALARE , INTRETINERE SI SERVICE
PRODUCTIE VITRINE FRIGORIFCE
PRODUCEM VITRINE FRIGORIFCE PENTRU BAUTURI , MEZELURI ,LACTATE ,FLORI
Du-te la conținut

Iceberg Sibiu-Producator camere frigorifce si vitrine frigorifce

CAMERE FRIGORIFICE REFRIGERARE

Pot fi folosite pentru:
Pastrare produse lactate
Pastrare mezeluri si carne
Pastrare produse patiserie
CAMERE FRIGORIFICE CONGELARE

Pot fi folosite pentru:
Pastrare produse din peste
Pastrare legume congelate
Pastrare inghetata
CAMERE FRIGORIFICE COMBINATE

Temperatura pozitiva si negativa:
Pastrare produse lactate
Pastrare carne pui
Pastrare legume fructe
CAMERE FRIGORIFICE MORTUARE

Camere frigorifice mortuare:
Spitale
Institutii de cercetare
Firme pompe funebre
 CONSTRUCTIE CAMERA FRIGORIFICA SIBIU
Ce camere frigorifce si depozite construim noi?
Putem sa oferim camere frigorifce pentru multe ramuri ale industriei cum ar fi : camere frigorifce pentru legume si fructe,camere frigoirfce pentru peste,camere frigorifce pentru industria farmaceutica,camere frigorifce pentru patiserie,camere frigorifce pentru spitale,camere frigorifce pentru morga,camere frigorifce pentru carne etc.
Soluțiile noastre tipice  sunt intre 0 / + 10 grade și -15 / -30 grade.
Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.
SC ICEBERG SRL
SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135
PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17
EMAIL:office@icebergservice.ro
CAMERA FRIGORIFICA SIBIU

Camera frigorifica marfuri generale
Depozitarea produselor generale la temperaturi scăzute este critică și poate economisi bani dvs.  în cazul în care produsele sunt păstrate la temperaturi corecte.
Temperaturile pot varia  la o cameră frigorifica pentru refrigerare de la +12 grade Celsius la -2 grade Celsius pentru răcirea generală  și -15 grade până la -25 de grade pentru temperaturi de congelare. Toate camerele frigorifice fabricate de noi sunt cu control de temperatura digital pentru a vă permite să controlați temperaturile corect și eficient. Aceste camere frigorifice sunt folosite în toate tipurile industriei de la hoteluri, restaurante,bucatarii dar si  în sectorul agricol. Indiferent care este sectorul unde activati Dvs si aveti nevoie de o camera frigorifca noi va putem oferi solutia.
Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.
SC ICEBERG SRL
SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135
PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17
EMAIL:office@icebergservice.ro

CAMERE FRIGORIFICE SIBIU

Camere frigorifice inghetata
Inghetata a fost un aliment preferat de sute de ani. Structura modernă înghețată  emulsie și o spumă (acesta din urmă fiind un punct de vedere tehnic aer / emulsie lichidă). Formarea cristalelor de gheață contribuie la structura inghetatei.
Apa va tinde să înghețe din soluție sub formă de gheață pură. Într-o soluție de zahăr, cum ar fi înghețata, punctul inițial de congelare al soluției este mai mică de 0 ° C, din cauza depresiunii punctului de congelare cauzate de zahăr.
Punctul de congelare  este o proprietatea unei soluții - în acest caz, baza de înghețată - și este legat de numărul total de molecule dizolvate în soluție, moleculele cu greutate mai mică tind să provoace scăderea punctului de congelare la o temperatura mai scazuta.

De ce punctul de inghet este important?
Când începe cristalizarea gheații, concentrația  crește cu soluția de zahăr si scade punctul de congelare al bazei neinghetate rămase. Chiar și la temperatura tipică de servirea inghetatei de -16 ° C, doar aproximativ 72% din apa este înghețată. Restul rămâne ca o soluție de zahăr foarte concentrata lăsând inghetata suficient de moale pentru a fi  mancatala temperaturi de congelare.
Soluțiile noastre frigorifice pentru inghetata  sunt între -15 / -25 grade.
Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.
SC ICEBERG SRL
SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135
PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17
EMAIL:office@icebergservice.ro

CAMERE FRIGORIFICE SIBIU

Camere frigorifice pastrare produse din peste
Temperatura de depozitare recomandată pentru toate produsele pescărești din Romania este de la -30 ° C și această temperatură a fost adoptată, de asemenea în toată Europa. Orice acțiune bacteriană , practic este complet oprita la această temperatură și rata la care alte schimbări nedorite este mult redusă. Unele produse pot fi depozitate în siguranță la temperaturi mai mari decât -30 ° C, perioada de depozitare este doar pentru o perioadă scurtă de timp.
Din moment ce nu este întotdeauna posibil să se garanteze că un produs va rămâne in starea initiala, în general, este mai sigur sa se utilizeze o temperatura mai mica decat cea recomandata..

Specialistii in camere frigorifice pastrare peste recomandă o temperatură de depozitare de -18 ° C pentru pestele slab, cum ar fi cod  și -24 ° C, pentru speciile grase, cum ar fi hering și macrou.
Magazinele care distribuie pestele spre consum nu au o singura specie de peste in vitrinele frigorifce sau camerele frigorifce sau sa pastreze pestele ,in functie de specie pe perioada limitata,camera frigorifca pentru peste ar trebiu sa fie construita sa functioneze la capacitatea de racire -30 ° C ,camera frigorifica ce poate fi reglata si la temperaturi mai ridicate in functie de recomandarile primite pentru fiecare produs.
Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.
SC ICEBERG SRL
SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135
PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17

AGREGATE FRIGORIFICE SIBIU

Camere frigorifice carne proaspata
Carnea în sine nu este un organism viu, dar este supusa activității enzimatice, care face ca tesutul muscular sa imbatraneasca, să devină lipicios și sa dezvolte un gust tipic. Acest proces este întârziat de frig. Datorita compozitiei sale chimice, care este bogata în proteine, lipide si apa, carnea este un mediu deosebit de favorabil pentru creșterea microorganismelor. Continutul mare de lipide, de asemenea, face foarte sensibila la oxidare.
Animalele sănătoase, sacrificate după odihnă în condiții de igienă și de repaus alimentar, furnizează o carne, practic, aseptica. Cu toate acestea, în urma sacrificării si operațiunilor de eviscerare se  produce în mod inevitabil, contaminarea microbiană în profunzime și mai ales pe suprafață, prin contact cu echipamente, scule, mâini și haine, în ciuda tuturor măsurilor de precauție.
Din nou, creșterea microorganismului este un proces dependent de temperatură. Pentru a o evita, este absolut esențial reducerea temperaturii cărnii, în special pe suprafață, imediat după preparare in camere frigorifice. Prin urmare,  răcirea trebuie efectuată în abator. Această operație este cunoscută sub numele de răcire primara.
Carnea pierde in greutate prin evaporare de suprafață. Acest proces depinde de diferențele de temperatură și umiditate relativă dintre carne și mediul înconjurător.
. Carcasa în sine încorporează în principal mușchi, oase, grăsime și țesut conjunctiv. Organele comestibile sunt date spre consum iar unele glande sunt folosite în preparate farmaceutice. Aceste  părți diferite trebuie să fie supuse la  condiții de răcire în funcție de sensibilitatea lor.
Soluțiile noastre tipice pentru camere frigorifice carne în stare proaspătă  sunt 0 / + 8 grade și -15 / -30 grade.
Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.
SC ICEBERG SRL
SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135
PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17

CAMERE FRIGORIFICE SIBIU

Camere frigorifce medicamente      
Este folosita pentru pastrarea medicamentelor in bune conditii si necesita un control mai apropiat atat al temperaturii cat si al umiditatii.Camerele frigorifce pentru depozitele farmaceutice ar terbui sa aiba instalat un sistem de backup pentru a preveni distrugerea produselor pastrate.
Depozitarea in temperatura controlata este extrem de importanta pentru stocurile farmaceutice, cum ar fi medicamente, vaccinuri și probe de sânge, care trebuie să fie stocate în anumite grafice de temperatură, în scopul de a rămâne utilizabile. Orice compromis în calitatea produsului depozitat poate avea efecte grave asupra sănătății pacienților.
depozitele farmaceutice si frigiderele medicale  sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la dulapuri mici la camere frigorifce mari . Capacitățile de depozitare sunt de obicei date de dimensiuni standard pentru paleti,  variind de la o capacitate de la 4 la 20 paleti. Camere frigorifce de capacități mai mari sunt disponibile de asemenea. Oferim soluții personalizate pentru constructia camerei frigorifice, unde se pot stoca până la mai multe sute de paleti cu opțiuni suplimentare, cum ar fi: usi de acces in puncte bine stabilite pentru manevrare usoara , lățime suplimentară pentru un acces mai ușor la produse, precum și suplimentar monitorizarea de la distanță .
Mai multi factori sunt importanti pentru pastrarea în siguranță a medicamentelor și a probelor, cum sunt umiditatea ambientală, presiunea aerului precum și temperatura. Anumite substanțe vor fi inutilizabile în cazul în care există chiar și o singură  variație a temperaturii, astfel încât verificarea tuturor parametrilor este critica. Un depozit frigorific farmaceutic bine făcut  include cel puțin una, poate sa includa si două unități de refrigerare complet independente, care vor acționa ca rezervă.camerele frigorifce pentru produse farmaceutice ar trebui sa includa, de asemenea, cel puțin un sistem de alarma, citire digitală și, eventual,  și o unitate de refrigerare pentru a treia redundanță suplimentară.
De asemenea este recomandat ca depozitul frigorific să se conecteze  la surse de alimentare sau generatoare de rezervă, independente în cazul în care există o pană de curent  pentru a se asigura că mărfurile sensibile sunt pastrate la temperatura si nu sunt compromise.
Soluțiile noastre tipice de stocare farmaceutice sunt intre 0 / + 10 grade și -15 / -30 grade.
Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.
SC ICEBERG SRL
SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135
PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17
EMAIL:office@icebergservice.ro

CAMERE FRIGORIFICE SIBIU
Camere frigorifce mortuare
Camerele frigorifice mortuare pot fi furnizate cu sistem de rafturi cu role pentru intrarea cu usurinta a cadavrelor asezate pe targi sau in sicriu. Va oferim o solutie completa ,camrea frigorifica mortuara si carucior pentru transport plecand de la 1 corp pana la 16 corpuri.Pot fi construite in varianta de panou cu tabla striata vopsita in camp electrostatic culoarea RAL 9002 sau in varianta inox.
Sistemul de rafturi este disponibil în versiunea fixă sau cu role mobile și poate fi livrat cu tăvi din oțel inoxidabil.
Suprafetele sunt usor de intretinut si curatat datorita profilelor de imbinare care sunt folosite la constructia camerei frigorifce mortuare in partea din interior.
Opțiunile includ pardoseli; , anti-alunecare epoxi , oțel inoxidabil sau tabla de aluminiu striata.
Sistemul de racire este disponibil in variantele:montate pe acoperiș, montat pe perete sau de sistem split, montat la distanță și aveți opțiunea de răcire (0 / + 8 grade) sau temperaturi congelare (-18 / -20 grade).
Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.
SC ICEBERG SRL
SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135
PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17
EMAIL:office@icebergservice.ro
Înapoi la cuprins